foto

Marcus Cole

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Příběh z prérie 2 (TV film)
2000 Příběh z prérie (TV film)
Včerejší děti (TV film)
1999 Píseň od srdce (TV film)
Three Secrets (TV film)
1997 Childhood Sweetheart? (TV film)
Thousand Men and a Baby, A (TV film)
1996 Never Give Up: The Jimmy V Story (TV film)
Timepiece (TV film)
1995 A Season of Hope (TV film)
Christmas Box, The (TV film)
Tajemný anděl paní Frankweilerové (TV film)
1992 Tracks of Glory (TV film)
1990 Great Air Race, The (TV film)
1988 Computer Ghosts (TV film)

TV seriály

2010 Příšerky a já (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2005 Holly's Heroes (TV seriál)
2003 Snobs (TV seriál)
2002 Zločin srdce (TV seriál)
1988 Spit MacPhee (TV seriál)
1986 Great Bookie Robbery, The (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
1983 Kings (TV seriál)
Waterloo Station (TV seriál)
1982 Taurus Rising (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace