foto

Fay Compton

  • nar. 18.9.1894
    West Kensington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.12.1978 (84 let)
    Hove, Východní Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 The Virgin and the Gypsy
1969 Počítám do jedenácti
1968 Cold Comfort Farm (TV film)
Journey Into Midnight
1963 Strašení
Uncle Vanya
1959 Blackmail Is So Difficult (TV film)
1957 A Woman of Property (TV film)
Kind Cousin (TV film)
Town on Trial
1956 Doublecross
1954 Aunt Clara
1953 Kinder unserer Zeit
1952 Lady Possessed
Othello
1951 Blackmailed
Smích z ráje
1949 The Forbidden Street
1948 Londýn patří mně
1947 Mikuláš Nickleby
Štvanec
1941 The Prime Minister
1939 So This Is London
1937 The Mill on the Floss
1934 Autumn Crocus
Song at Eventide
Waltzes from Vienna
1931 Cape Forlorn
Uneasy Virtue
1929 Fashions in Love
1928 Zero
1926 London Love
1925 Happy Ending, The
Settled Out of Court
1924 Claude Duval
The Eleventh Commandment
1923 Loves of Mary, Queen of Scots, The
This Freedom
1922 Bill of Divorcement, A

TV seriály

1969 Dombey and Son (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
1967 Sanctuary (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1965 Knock on Any Door (TV seriál)
1964 NET Playhouse (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Widow of Bath (TV seriál)
1957 Nicholas Nickleby (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1962 The Concrete Vision (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace