foto

Matt Craven

  • nar. 10.11.1956 (61 let)
    Port Colborne, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • K2 (1991)

    - Michael Biehn a Matt Craven jsou dobrými kamarády i ve skutečnosti. (cheyene)

  • Jakubův žebřík (1990)

    - Spoiler: V jedné z alternativních scén, která vede k jinému zavěru filmu, než jak jej známe, Michael Newman (Matt Craven), chemik, který se podílel na vytvoření subsatnce žebříku, nabídne Jacobovi (Tim Robbins) protilátku na příznaky žebříku. Jacob si vezme lék u Newmena v bytě. V tu chvíli začnou praskat stěny bytu a dovnitř se sápou přízraky. Jacob upadne do bezvědomí, a když se probudí, jsou přeludy pryč. (KRYSIOPICE)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Awakening the Zodiac
2016 Unless
2015 Stonewall
2013 Útok na Bílý dům
2012 Good Lie, The
2011 X-Men: První třída
2010 Ďábel
2009 Anatomy of Hope (TV film)
Veřejní nepřátelé
2008 Přesný zásah
2007 American Venus
Disturbia
2006 Déjà Vu
2005 Karol (TV film)
Přepadení 13. okrsku
Simple Curve, A
2004 Bandido
Únos
2003 Lyon's Den, The (TV film)
Promlčení
Proud času
Život Davida Galea
2002 Na křídlech vážky
Strach promluvit (TV film)
2001 Bleacher Bums (TV film)
2000 Norimberk (TV film)
Varianova válka (TV film)
1999 Co vlastně ženy chtějí?
1998 Papoušek Paulie
Pokoušet osud (TV film)
1997 Ničitel
Podvod
1996 Bílý tygr
Expert
Porotce
1995 Crash
Kansas (TV film)
Královská ryba (TV film)
Krvavý příliv
1994 Killer
Nevinná lež
1993 Babí léto
1992 Pár správných chlapů
1991 K2
1990 Jakubův žebřík
1989 Chattahoochee
Modrá ocel
1988 Palais Royale
1987 Konkurenti
1986 Láska na inzerát (TV film)
Špión na ledě
1984 That's My Baby!
1983 Terry Fox Story, The (TV film)
1982 Till Death Do Us Part (TV film)
1981 Intruder Within, The (TV film)
Všechno nejlepší k mým narozeninám
1980 Hog Wild
1979 Bravery in the Field
Nemotorové

TV seriály

2014 Resurrection (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
A Murder of Crowes (S05E01)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Atentát (S11E01)
Šiva (S10E12)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nejvyšší zaujatost (S10E01)
Vyděrač (S09E18)
Bezpečný úkryt (S09E12)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Full Commitment (S02E11)
The Moonshine War (S02E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nezvěstná, druhá část (S09E09)
Nezvěstná, první část (S09E08)
Přístav v bezpečí (S09E05)
další epizody (5)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Fire in the Hole (S01E01)
The Pacific (TV seriál)
Gloucester/Pavuvu/Banika (E04)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál) - herec, a.z.
Hlas rozumu (S01E21) - a.z.
Cesta domů (S01E15)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1987 Harry (TV seriál)
1986 Tough Cookies (TV seriál)

Dokumentární

2003 Making of 'Bandido', The
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace