foto

George Skaff

  • nar. 26.10.1929
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 16.9.1995 (65 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 First Strike
1983 Wavelength
1982 Špatné je dobré
1980 Make Me an Offer (TV film)
Marilyn: The Untold Story (TV film)
Prezident a jeho rodina
1978 A Different Story
Evening in Byzantium (TV film)
Someone's Watching Me! (TV film)
1977 American Raspberry
Druhá strana půlnoci
Vymítač ďábla 2: Kacíř
1976 High Risk (TV film)
Keegans, The (TV film)
1975 Target Risk (TV film)
The Manhandlers
White House Madness
Úsměv
1973 Detroit 9000
Šéf je mrtvý
1972 Žáby
1969 Topaz
1967 Vražedné šampaňské
1957 The Incredible Petrified World
1956 Man Beast

TV seriály

1990 In Living Color (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Předveď dokonalou vraždu (S07E03)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Captains and the Kings (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Hot L Baltimore (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Případ diplomatické imunity (S05E02)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace