foto

Eric Ericson

  • nar. 21.11.1974 (43 let)
    Sollentuna, Stockholms län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Beck - Utan uppsåt (TV film)
2017 Monky
2016 Vzhůru do vesmíru!
Útěk do budoucnosti
2015 Så ock på Jorden
2013 Láska a citróny
Neplač pro mě
Žena v kleci
2012 Johan Falk: De 107 patrioterna
2011 Irene Huss - Den som vakar i mörkret (TV film)
Irene Huss - Det lömska nätet (TV film)
Irene Huss - Hon na svědka (TV film)
Irene Huss - Kruh mlčení (TV film)
Irene Huss - Muž s malou tváří (TV film)
Irene Huss - Ve skrytu stínů (TV film)
Pax
2010 Další čtyři roky
2009 Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighet
Originál
2008 Irene Huss - Noční vizita
Irene Huss - Ohnivý tanec
Irene Huss - Porcelánový koník z dynastie Tchang
Irene Huss - Skleněný ďábel
Irene Huss - Zlaté tele
2007 Der Kommissar und das Meer - Den du nicht siehst (TV film)
Irene Huss - Dračí tetování (TV film)
2006 Bad Dreams
2005 Bouře
Som man bäddar...
Störst av allt
2004 Hotet
2002 Suxxess
2001 Tsatsiki - přátelé navždy
1996 Vinterviken
1992 Maskeraden (TV film)

TV seriály

2017 Alex (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2013 Molanders (TV seriál)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2009 183 dagar (TV seriál)
2007 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Leende guldbruna ögon (TV seriál)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)
2003 De drabbade (TV seriál)
2002 Dieselråttor och sjömansmöss (TV seriál)
2000 Labyrinten (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1995 Svarta skallar och vita nätter (TV seriál)
1990 Storstad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace