foto

Al Martino

  • nar. 7.10.1927
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • zem. 13.10.2009 (82 let)
    Springfield, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Cutout
1990 Kmotr III
1972 Kmotr

TV seriály

1995 City, The (TV seriál)
1977 Kmotr (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)

Host

TV pořady

1985 Melodien für Millionen (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace