foto

Julieta Díaz

  • nar. 6.9.1977 (42 let)
    Recoleta, Buenos Aires City, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 No soy tu mami
2017 El Fútbol o yo
2015 El espejo de los otros
2014 Uprchlík
2013 Corazón de león
2012 Dos más dos
2011 Juan y Eva
2009 Negro Buenos Aires
2008 Algo habrán hecho
Mexican Standoff
2007 La Señal
Maradona, la mano di Dio
2006 Rodinné právo
2001 Déjala correr
Dědictví
2000 Rockabilly

TV seriály

2019 Pequeña Victoria (TV seriál)
2015 La Casa (TV seriál)
2014 Sres. Papis (TV seriál)
2012 Condicionados (TV seriál)
Graduados (TV seriál)
2011 Cuando me sonreís (TV seriál)
2010 Lo que el tiempo nos dejó (TV seriál)
Para vestir santos (TV seriál)
2009 Valientes (TV seriál)
2008 Todos contra Juan (TV seriál)
2006 Al Límite (TV seriál)
2005 Botines (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2004 Locas de amor (TV seriál)
2003 Soy gitano (TV seriál)
2002 099 Central (TV seriál)
2000 Ilusiones (compartidas) (TV seriál)
1999 Campeones de la vida (TV seriál)
1998 Bajamar, la costa del silencio (TV seriál)
Condena de Gabriel Doyle, La (TV seriál)
Gasoleros (TV seriál)
1997 Archivo negro (TV seriál)
Carola Casini (TV seriál)
1996 De poeta y de loco (TV seriál)
Verdad consecuencia (TV seriál)
1995 Nueve lunas (TV seriál)

Dokumentární

2009 Vienen por el oro, vienen por todo - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky