foto

Jenny Funnell

  • nar. 20.5.1963 (56 let)
    Keňa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Norbert Smith, a Life (TV film)

TV seriály

2007 Coming of Age (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1994 As Time Goes By (TV seriál)
Problems, Problems (S03E10)
Dealing with Sally (S03E09)
The Mini-Series (S03E07)
další epizody (8)
1993 As Time Goes By (TV seriál)
The Book Signing (S02E07)
The Cruise (S02E06)
Why? (S02E04)
další epizody (5)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
The Picnic (S01E06)
Relationships (S01E05)
Getting to Know You - Again (S01E02)
další epizody (4)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
El C.I.D. (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt na mysu (S02E01)
1989 Haf! (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2017 Williams

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace