foto

Peter Fratzscher

  • nar. 1.7.1950 (68 let)
    Kassel, Hesensko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Das Duo - Liebe und Tod (TV film)
Ein starkes Team - Gnadenlos (TV film)
Místo činu: Mnichov - Lovecká sezona (TV film)
2009 Auftrag Schutzengel (TV film)
Tatort - Um jeden Preis (TV film)
2007 Ein starkes Team - Unter Wölfen (TV film)
Místo činu - Prst (TV film)
2006 Ein starkes Team - Dunkle Schatten (TV film)
Tatort - Liebe macht blind (TV film)
2005 Das Duo - Herzflimmern (TV film)
2004 Ein Starkes Team - Sicherheitsstufe 1 (TV film)
2003 Duo - Stiller Tod, Das (TV film)
Místo činu: Mnichov - Na mušce (TV film)
2002 Místo činu - Fantom v bytě (TV film)
Tatort - Schlaf, Kindlein, schlaf (TV film)
2000 Eine Hand schmiert die andere (TV film)
Místo činu: Mnichov - Jednou denně (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Der Kreuzzug (TV film)
1999 Tatort - Starkbier (TV film)
1998 Blutspur in den Osten
Liebe auf Abwegen (TV film)
Místo činu: Mnichov - V pasti (TV film)
Operation Phoenix - Erntedank (TV film)
Operation Phoenix - Nur Einer kann überleben (TV film)
Sieben Monde
1997 Tatort - Liebe, Sex und Tod (TV film)
1985 André schafft sie alle
1980 Asphaltnacht
Panische Zeiten

TV seriály

2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Gnadenlos (S05E05)
Zahltag (S05E03)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Familienglück (S04E04)
Zerbrochene Träume (S04E01)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Tödliches Wiedersehen (S03E06)
Der Traum vom Glück (S03E04)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Feindliche Übernahme (S02E04)
Der letzte Anruf (S02E01)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Zweikampf (S01E05)
Der letzte Ausweg (S01E01)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1995 Policejní tango (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Gastspieldirektion Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Looosers!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace