foto

Peter Fratzscher

  • nar. 1.7.1950 (70 let)
    Kassel, Hesensko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Místo činu: Mnichov - Lovecká sezona (TV film)
2009 Auftrag Schutzengel (TV film)
Tatort - Um jeden Preis (TV film)
2007 Místo činu - Prst (TV film)
2006 Tatort - Liebe macht blind (TV film)
2003 Místo činu: Mnichov - Na mušce (TV film)
2002 Místo činu - Fantom v bytě (TV film)
Tatort - Schlaf, Kindlein, schlaf (TV film)
2000 Eine Hand schmiert die andere (TV film)
Místo činu: Mnichov - Jednou denně (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Der Kreuzzug (TV film)
1999 Tatort - Starkbier (TV film)
1998 Blutspur in den Osten
Liebe auf Abwegen (TV film)
Místo činu: Mnichov - V pasti (TV film)
Operation Phoenix - Erntedank (TV film)
Operation Phoenix - Nur Einer kann überleben (TV film)
Sieben Monde
1997 Tatort - Liebe, Sex und Tod (TV film)
1985 André schafft sie alle
1980 Asphaltnacht
Panische Zeiten

TV seriály

2011 Das Duo (TV seriál)
Liebe und Tod (E22)
Správná dvojka (TV seriál)
Gnadenlos (E50)
2007 Správná dvojka (TV seriál)
Unter Wölfen (E37)
2006 Správná dvojka (TV seriál)
Dunkle Schatten (E32)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Menschenjagd (S01E05)
Delikatessen (S01E04)
Notwehr (S01E03)
další epizody (5)
Das Duo (TV seriál)
Herzflimmern (E09)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Gnadenlos (S05E05)
Zahltag (S05E03)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Familienglück (S04E04)
Zerbrochene Träume (S04E01)
Správná dvojka (TV seriál)
Sicherheitsstufe 1 (E28)
2003 Das Duo (TV seriál)
Stiller Tod (E04)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Tödliches Wiedersehen (S03E06)
Der Traum vom Glück (S03E04)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Feindliche Übernahme (S02E04)
Der letzte Anruf (S02E01)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Zweikampf (S01E05)
Der letzte Ausweg (S01E01)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1995 Policejní tango (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Gastspieldirektion Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Looosers!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky