foto

Bodo Fürneisen

  • nar. 30.6.1950 (68 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Medvědí princ (TV film)
2013 Komasaufen (TV film)
2011 Jorinda a Joringel (TV film)
2010 Princezna na hrášku (TV film)
2009 Krásná Locika (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Im toten Winkel (TV film)
Tatort - Schweinegeld (TV film)
Tatort - Tödlicher Einsatz (TV film)
2008 Mein Mann, der Trinker (TV film)
Paní Zima (TV film)
Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Gefährliches Vertrauen (TV film)
2006 Kabriolet (TV film)
Meine Tochter, mein Leben (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Schwarze Tulpen (TV film)
Wenn du mich brauchst (TV film)
2004 Die Versuchung (TV film)
Eine unter Tausend (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Zeichen (TV film)
2002 Chvilky štěstí (TV film)
Flamenco der Liebe (TV film)
Polizeiruf 110 - Braut in Schwarz (TV film)
Zwei Seiten der Liebe (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Jugendwahn (TV film)
Polizeiruf 110 - Zerstörte Träume (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
1998 Nebezpečná pravda (TV film)
Vůně pokušení (TV film)
1997 Tatort - Die Kommissarin - Alptraum (TV film)
Teror ve jménu lásky (TV film)
Ärzte: Vollnarkose (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Die Gazelle (TV film)
1995 Frau will nach oben, Eine (TV film)
1993 Geschichten aus der Heimat - Ein Kerl wie Samt und Seide (TV film)
Místo činu - Hra s ohněm (TV film)
Polizeiruf 110 - Blue Dream - Tod im Regen (TV film)
1992 Scheusal (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Thanners neuer Job (TV film)
Rest, der bleibt, Der (TV film)
1989 Zum Teufel mit Harbolla
1988 Die Weihnachtsgans Auguste (TV film)
1985 Geschichte vom goldenen Taler, Die
Staatsanwalt hat das Wort - Vaters Frau, Der (TV film)
1983 Robert in Berlin (TV film)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort - Gefährliche Freundschaft (TV film)
Komm mit mir nach Chicago (TV film)
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort - Abseits (TV film)
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort - Jäckis Liebe (TV film)

TV seriály

1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Amok (S01E09)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Lepší dům (S01E08)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace