foto

Stênio Garcia

  • nar. 28.4.1933 (87 let)
    Mimoso do Sul, Espírito Santo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mulher Oceano
2007 Ó Paí, Ó
2005 Dům v písčinách
2004 Beijo no Asfalto, O
Redentor
2000 Circo das Qualidades Humanas, O
Já, ty, oni
1999 Hans Staden
1998 Menino Maluquinho 2: A Aventura
1997 Matadores, Os
1991 Hráči na vinici Páně
1989 Kuarup
1987 Leila Diniz
1978 Três Mortes de Solano, As
Tudo Bem
1977 Crime de Zé Bigorna, O
Morte e Vida Severina
1975 Ana a Libertina
Esquadrão da Morte, O
1970 Guerra dos Pelados, A
Mulher de Todos, A
Pornógrafo, O
1969 Em Compasso de Espera
1968 Amorosas, As
1967 Vigilante em Missao Secreta, O
1964 Vereda de Salvação
Vigilante Contra o Crime, O

TV seriály

2014 Meu Pedacinho de Chão (TV seriál)
2007 Duas Caras (TV seriál)
2003 Carga Pesada (TV seriál)
Kubanacan (TV seriál)
2001 Clone, O (TV seriál)
Maias, Os (TV seriál)
Padroeira, A (TV seriál)
2000 Muralha, A (TV seriál)
1998 Hurikán jménem Hilda (TV seriál)
Labirinto (TV seriál)
Torre de Babel (TV seriál)
1996 O Rei do Gado (TV seriál)
1995 Decadência (TV seriál)
Engraçadinha... Seus Amores e Seus Pecados (TV seriál)
Explode Coração (TV seriál)
1994 Madona de Cedro, A (TV seriál)
Tropicaliente (TV seriál)
1993 Agosto (TV seriál)
Olho no Olho (TV seriál)
1992 De Corpo e Alma (TV seriál)
1991 Dono do Mundo, O (TV seriál)
1990 Boca do Lixo (TV seriál)
Meu Bem, Meu Mal (TV seriál)
1989 Que Rei Sou Eu? (TV seriál)
Sexo dos Anjos, O (TV seriál)
1988 Dané slovo (TV seriál)
1986 Hipertensão (TV seriál)
Selva de Pedra (TV seriál)
1984 Corpo a Corpo (TV seriál)
Padre Cícero (TV seriál)
1983 Bandidos da Falange (TV seriál)
1982 Elas por Elas (TV seriál)
Final Feliz (TV seriál)
1981 Amor É Nosso, O (TV seriál)
Terras do Sem-Fim (TV seriál)
1979 Carga Pesada (TV seriál)
Feijão Maravilha (TV seriál)
1978 Kika e Xuxu (TV seriál)
1975 Gabriela (TV seriál)
1973 Cavalo de Aço (TV seriál)
Semideus, O (TV seriál)
1972 Na Idade do Lobo (TV seriál)
1971 Hospital (TV seriál)
1969 Dez Vidas (TV seriál)
Estranhos, Os (TV seriál)
1968 Muralha, A (TV seriál)
Terceiro Pecado, O (TV seriál)
1967 Fantoches, Os (TV seriál)
1966 Minas de Prata, As (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky