foto

Misa Palander

  • nar. 23.12.1971 (47 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Soucit především
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2010 Päivät kuin unta (TV film)
Utíkej, sestro, utíkej!
2007 Tässä lepää Aino Koski (studentský film)
2004 Pan Pelikán
1992 Kauhun millimetrit
1982 Kahdeksan peiliä (TV film)
Salameno (TV film)
1981 Kummalliset (TV film)
1980 Miesten koulu (TV film)

TV seriály

2018 Härölä (TV seriál)
Keikka (E10)
Eesti wax (E09)
Sukupuolitauti (E08)
další epizody (10)
Onnela (TV seriál)
Kosinta (S02E01)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
Liitoskipuja (S01E11)
AAA-kuppi (S01E10)
další epizody (10)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
1983 Joulukalenteri (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Härölä (TV seriál)
Keikka (E10)
Eesti wax (E09)
Sukupuolitauti (E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2015 Luojan kiitos! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace