foto

Antti Kukkavuori

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2013 Puolin ja toisin (TV film)
2012 Punainen nauha (TV film)
2007 Katve (TV film)
2002 Tappava säde (TV film)
2000 Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1999 Kivinen lintu (TV film)
Älä sano mua prinsessaks! (TV film)
1998 Vuoden viimeinen kesä (TV film)
1997 Kersantin kunnia (TV film)
1991 Caprice Classic (TV film)
1988 Anna Linnean hiukset (TV film)
1985 En fjäril på vägen - lyft foten från gasen (TV film)
1984 Musta hurmio (TV film)
1983 Minä, siili ja trumpetti (TV film)
1980 Miesten koulu (TV film)

TV seriály

2016 Bitwisards (TV seriál)
Luottomies (TV seriál)
2014 Tellus (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
Nuoruuden ikuinen lähde (E03)
Pinja Ripusuo (E02)
Jari Wahlsten (E01)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2004 Nollatoleranssi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Pelkovaara (TV seriál)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
1998 Big Bang (TV seriál)
1997 Kuusikko ja kuoleman varjot (TV seriál)
Koira haudattuna (E06)
Liian kovaa peliä (E05)
Hiuskarvan varassa (E04)
další epizody (6)
Vuoroin vieraissa (TV seriál)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Kirkkomatka (E12)
Amerikankelkka (E11)
Arvon ja Sakarin rahapaja (E10)
další epizody (5)
1991 Vihan päivät (TV seriál)
Ratkaisujen aika (E06)
1988 Susikoira Roi - Seikkailu saaristossa (TV seriál)
1987 Susikoira Roi (TV seriál)
Sankarit (E04)
Pitkä farmari (E03)
Yöllinen vieras (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2019 Laika, Lada, Marx ja mä (TV seriál)
Taistelu tietokoneen sielusta (E03)
Suomalainen kosmonautti (E02)
Sosialistisen auton ei tarvitse ohittaa (E01)
2018 Baher of Finland (TV film)
Kotimaa Kosovo-Suomi
2017 Ideat tarvitsevat tilaa
Kohti tulevaisuuden museota (TV film)
Salatut museot (TV seriál)
Seksi-Suomen historia (TV seriál)
Riettaudella rahastajat (E04)
Vahinkojen ehkäisijät (E03)
Urheilu-Suomi (TV seriál)
2016 Futisvanhemmat (TV seriál)
Muukalaisia kylässä (TV film)
Urho (TV film)
2015 Pimeä historia (TV seriál)
2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
Kaivos ja kunta (TV film)
Luokkakokous (TV film)
Valtiopeli 1863 (TV film)
2012 Aito, timanttimies (TV film)
Itsenäisyyspäivä (TV film)
2011 Matka isän luo (TV film)
2010 Suomalainen elokuvaohjaaja: Matti Ijäs (TV film)
Suomen historian myytit: Ensimmäiset vaalit 1907 (TV film)
Suomen historian myytit: Kieltolaki (TV film)
2009 Suomen historian myytit: Talvisota (TV film)
2008 Pravda o sauně (TV film)
2006 Helvetti Suomenlahdella (TV film)
2004 Rintamamiehen paluu (TV film)
2002 Kauhun kummisedät (TV film)
2000 Ryssä perkele - sotavankina Suomessa
1994 Väärää politiikkaa (TV seriál)
1993 Mitä se meille kuuluu? - Tosi asiaa: Etelä-Afrikka (TV film)
1991 Isännät ja isäntien varjot (TV film)
1985 Dingo-mania (TV film)
1983 Soolo suoraan sydämestä (TV film)

TV pořady

2019 Team Whack - kaikki on hakkeroitavissa (TV pořad)
2014 Ulos luontoon Kevätseuranta (TV pořad)
2012 Velkavangit (TV pořad)
1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Presidentit (TV seriál)
Elinikäinen presidentti (E08)

Dokumentární

2004 Suuret Suomalaiset: Elias Lönnrot (TV film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2002 Kauhun kummisedät (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky