foto

Terence Harvey

  • nar. 1944
    Velká Británie
  • zem. 7.9.2017
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 How to Be a Villain
2013 Dávám tomu rok
Lawless (TV film)
2012 Tezz
2010 Mo (TV film)
Mr. Nice
2009 Prokletý klub
The Execution of Gary Glitter (TV film)
2008 Watch the Stars!
2006 Základní instinkt 2
2005 Bílá hraběnka
2004 Láska na druhý pokus
Případy inspektora Lynleyho: Hra na spravedlnost (TV film)
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
Jindřich VIII. (TV film)
Johnny English
2002 A Good Thief (TV film)
Bertie a Elizabeth (TV film)
Já a paní Jonesová (TV film)
2001 Murphyho zákon (TV film)
Nevinný (TV film)
Z pekla
Zamilovaní andělé
1997 Mr. White Goes to Westminster (TV film)
Muž, který věděl příliš málo
1996 Tajnosti a lži
The Bill: Target
1994 Milner (TV film)
1993 Hlavní podezřelý: Divné chutě (TV film)
1989 Fantom opery
Jumping the Queue (TV film)
1988 Codename: Kyril (TV film)
Napříč jezerem (TV film)
1986 Banditi nebe

TV seriály

2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Place de la Concorde (E02)
2012 Endeavour (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
Pramface (TV seriál)
Toast of London (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2010 Accused (TV seriál)
Alison's Story (S01E06)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Denial (S04E02)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
Čtyři roční období (TV seriál)
Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2007 Lilies (TV seriál)
Party Animals (TV seriál)
2006 New Street Law (TV seriál)
The Street (TV seriál)
2005 Diamond Geezer (TV seriál)
2004 Deník Alana Clarka (TV seriál)
NY-LON (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
The Courtroom (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
Swallow (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zkažené ovoce (S04E06)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
Grafters (TV seriál)
Invasion: Earth (TV seriál)
The Ambassador (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
Melissa (TV seriál)
The Broker's Man (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Osobní strážci (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Crown Prosecutor (TV seriál)
Hollyoaks (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
The Biz (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1991 Trenér (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
Families (TV seriál)
Making News (TV seriál)
Medics (TV seriál)
Novinář (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Dáma se závojem (S02E02)
1989 Saracen (TV seriál)
1987 Marksman, The (TV seriál)
Storyteller, The (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Call Me Mister (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Life and Loves of a She-Devil, The (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
The Detective (TV seriál)
Vdovy (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
Spyship (TV seriál)
Vdovy (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1998 Největší vládci Egypta (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky