foto

Maciej Nawrocki

  • nar. 23.12.1984 (35 let)
    Varšava, Mazovsko, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fighter
2017 Nejhezčí ohňostroj ever
2015 Amerika
2014 Hardkor Disko
2012 Turysta
2011 Místnost sebevrahů
2010 Mała matura 1947
Noc życia
2009 Operace Dunaj
Vše, co miluji

TV seriály

2020 Motyw (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
2019 Motyw (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Mayday (E07)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Morderczy test (S07E04)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 6 (S01E06)
Spies of Warsaw (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Przełom (E12)
Szwadron (E11)
další epizody (11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Kolekcjoner (S06E08)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (8)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 4 (E04)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Piętno (S02E02)

Dokumentární

2014 Varšavské povstání

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky