foto

Brett Halsey

  • nar. 20.6.1933 (86 let)
    Santa Ana, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Risk Factor
2013 Club Utopia
2011 Scarlet Worm, The
2009 Hierarchy
2003 Into the Heat
1999 Sabotáž
1996 First Degree
Poslední boj
1995 Almost Golden: The Jessica Savitch Story (TV film)
Bez milosti
Kissinger and Nixon (TV film)
1993 Gregory K (TV film)
Search for Diana
1992 Beyond Justice
Chyťte vraha (TV film)
1990 Demonia
Kmotr III
Koncert hrůzy
Nůž v zádech
1989 La bahía esmeralda
Černý kocour
1988 Quando Alice ruppe lo specchio
Sametové sny
Žoldáci strachu
1986 Chlapec - krysa
La miel del diablo
Rose (TV film)
1981 Scruples (TV film)
1980 Power (TV film)
1978 Katastrofa letu 401 (TV film)
1972 Quante volte... quella notte
Where Does It Hurt?
1970 Roy Colt e Winchester Jack
1969 Kidnapping! Paga o uccidiamo tuo figlio
Las trompetas del apocalipsis
1968 Dnes já, zítra ty
Ira di Dio, L'
Le dolci signore
Tutto sul rosso
Un día después de agosto
Vico auf der Donau (TV film)
1967 Bang Bang
1966 Der Kongreß amüsiert sich
Tre notti violente
Uccidete Johnny Ringo
1965 Berlino - Appuntamento per le spie
L'heure de la vérité
Lovers and Kings
Misión Lisboa
1964 Báječný paroháč
Il ponte dei sospiri
1963 Hrůzostrašné příběhy
Jack und Jenny
Magnifico avventuriero, Il
1962 Sette spade del vendicatore, Le
1961 Return to Peyton Place
1960 Desire in the Dust
Four Fast Guns
Jet Over the Atlantic
1959 Blood and Steel
Girl in Lovers Lane, The
Return of the Fly
Speed Crazy
The Atomic Submarine
The Best of Everything
The Last Blitzkrieg
1958 Chci žít!
Cry Baby Killer
Gunman's Walk
High School Hellcats
Lafayette Escadrille
Smoke Jumpers
Submarine Seahawk
1957 Hot Rod Rumble
1956 The Girl He Left Behind
Three Bad Sisters
1955 Pomsta netvora
To Hell and Back
1954 Johnny Dark
Ma and Pa Kettle at Home
Naked Alibi
The Black Shield of Falworth
1953 All I Desire
The Glass Web
Walking My Baby Back Home

TV seriály

2008 Odložené případy (TV seriál)
Křídla (S06E11)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 X-Men (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Dead Men Tell (S02E04)
1989 Zákon pouště (TV seriál)
1984 Rituals (TV seriál)
1983 Knight Rider (TV seriál)
Svobodu nebo smrt (S01E14)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Smrt nabízí pomocnou ruku (S01E02)
1967 Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1959 Adventure Showcase (TV seriál)
1956 West Point (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace