foto

Richard T. Heffron

  • nar. 6.10.1930
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 27.8.2007 (76 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Deadly Family Secrets (TV film)
Není větší lásky (TV film)
1991 Tagget (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1988 Broken Angel (TV film)
Pancho Barnes (TV film)
1987 Convicted: A Mother's Story (TV film)
Guilty of Innocence: The Lenell Geter Story (TV film)
1986 Příběh Mitche Snydera (TV film)
1984 Anatomy of an Illness (TV film)
The Mystic Warrior (TV film)
1983 A Killer in the Family (TV film)
1982 Já, porota
1981 A Whale for the Killing (TV film)
1980 Foolin' Around
Nezaručená zpráva o válce (TV film)
1978 See How She Runs (TV film)
True Grit (TV film)
1977 Vězeňské blues
Young Joe, the Forgotten Kennedy (TV film)
1976 Futureworld
Trackdown
1975 Death Scream (TV film)
Honorable Sam Houston, The (TV film)
I Will Fight No More Forever (TV film)
1974 Locusts (TV film)
Newman's Law
The California Kid (TV film)
The Morning After (TV film)
The Rockford Files (TV film)
1973 Outrage (TV film)
Toma (TV film)
1971 Do You Take This Stranger? (TV film)

TV seriály

1995 Baron (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Zázračná medicína (S01E08)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
1984 V (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)

Dokumentární

1972 Fillmore

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Francouzská revoluce (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace