foto

Valentin Donskov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Něbo padšich
2004 Posylka s Marsa

TV seriály

2019 Igra s ogňom (TV seriál)
Vybiraja sebja (TV seriál)
2018 Suchar (TV seriál)
2016 Nauči meňa žiť (TV seriál)
2015 Nika (TV seriál)
2003 Taxist (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Groggi (TV film)
2004 Posylka s Marsa

TV seriály

2019 Tri kapitana (TV seriál)
2011 Sročno v nomer (TV seriál)
Jarosť (S03E07)
2008 Znachar (TV seriál)
2006 Pervoje pravilo korolevy (TV seriál)
2004 Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Suchar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky