foto

Nora Huetz

  • nar. 2.2.1986 (33 let)
    Dortmund, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Steig. Nicht. Aus!
2016 Tatort – Dunkelfeld (TV film)
2015 Absolution
Tatort - Das Muli (TV film)
Tatort - Spielverderber
Tatort: Ätzend (TV film)
2014 Kráska a zvíře
Phoenix 9
2013 Dystopia (studentský film)
Lotta a šťastná budoucnost (TV film)
Mephisto-Effekt
2012 Komm, schöner Tod (TV film)
Schmidt & Schwarz (TV film)
2011 Artisten
Marie Brand und der Moment des Todes (TV film)
2010 Krankheit der Jugend
2009 Mužská srdce

TV seriály

2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (13)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (13)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Perfekte Welt (S01E10)
Rausch (S01E09)
další epizody (11)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Klan Sobottkových (S08E02)
Kobra 11 (TV seriál)
Obchod s dětmi (S17E09)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2010 Lotta & … (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Dokumentární

2011 Vom Reich zur Republik - Die Konterrevolution (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky