foto

Steve Jacobs

  • nar. 8.1.1967 (54 let)
    New Haven, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 BlackJack: Sweet Science (TV film)
2002 White Collar Blue (TV film)
2001 Muž, který soudil Boha
Neotesaný detektiv (TV film)
1997 Reprisal (TV film)
Srdce v ohni (TV film)
Studna
1996 Mít a udržet si
1995 Blue Murder (TV film)
1993 Wycliffe a koloběh smrti ( (TV film)
1991 Rose Against the Odds (TV film)
Swimming
1990 Boys in the Island
Býčí oko
Otec
Sher Mountain Killings Mystery
1989 Cassidy (TV film)
Kokoda Crescent
Soudce (TV film)
1988 Alterations (TV film)
1987 Jilted (TV film)
Perfectionist, The
Ve stínu páva
1986 Alice to Nowhere (TV film)
Žít na vlastní pěst (TV film)
1984 Man of Letters (TV film)
Silver City
The Man You Know

TV seriály

2002 Wild West (TV seriál)
1996 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Bez souhlasu (S01E07)
1994 Sky Trackers (TV seriál)
1993 R.F.D.S. (TV seriál)
Seven Deadly Sins (TV seriál)
1988 Dirtwater Dynasty, The (TV seriál)
Nulová šance (TV seriál)
The Condemned (S01E04)

Dokumentární

2009 Vesmír jak jej známe (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Hanebnost
2001 Spagnola, La
1984 The Man You Know

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky