foto

Agnija Kuzněcova

  • nar. 15.7.1985 (35 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Voskresenie
2018 Ďaďa Saša
2015 ...a jitra jsou zde tichá
2014 Da i da
Dialogi
Na dně
Zvězdočka
2012 Poka noč ně razlučit
Polnyj kontakt (TV film)
Vsjo prosto
2011 Arifmetika podlosti (TV film)
2010 Phobos
Zona turbulentnosti
2009 Para gnědych (TV film)
2008 Dom milyj dom! (TV film)
Morfij
Všichni umřou, jen já ne
2007 Náklad 200

TV seriály

2018 Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2016 Leo i Tig (TV seriál)
Trassa smerti (TV seriál)
2015 Anna (TV seriál)
2014 Seďmaja runa (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
2012 MosGaz (TV seriál)
2010 Pobeg (TV seriál)
2008 Žarkij ljod (TV seriál)
2007 Advokat (TV seriál)
Samuraj (S04E08)
2003 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Za vsemi zajcami (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky