foto

Archie Kao

  • nar. 14.12.1969 (49 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dream Breaker
Legend of the Ancient Sword
2017 Into the Rainbow
2015 Hacker
Pei an dong ni du guo man chang sui yue
Ulterior Motive
2014 The Deathday Party
2012 Keye Luke
2011 Xue hua mi shan
2009 People I've Slept With, The
2007 Hory mají oči 2
2005 Nomád
2004 Thank Heaven
2002 Moje dcera není vrah
Podraz.com
Válka surfařů
Výlet do Říma
2001 Jedinečný
2000 Power Rangers in 3D: Triple Force
1999 Power Rangers Lost Galaxy: Return of the Magna Defender
1998 Milk and Honey

TV seriály

2014 Chicago P.D. (TV seriál)
A Beautiful Friendship (S01E15)
The Docks (S01E14)
My Way (S01E13)
další epizody (15)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Otec nevěsty (S11E20)
Utržená ze řetězu (S11E19)
Zapnout, naladit, umřít (S11E16)
další epizody (6)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
418/427 (S11E10)
Až se voda s ohněm shodne (S11E08)
Rozdrcený a vyhozený (S11E07)
další epizody (9)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Práce šlechtí (S10E03)
Sedmé nebe (S09E23)
Kladivo na kriminalisty (S09E21)
další epizody (10)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Ahoj, holčičko (S04E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
19 svisle (1) (S09E09)
Mladík a jeho ságo (S09E08)
Kdyby, třeba, možná (S09E07)
další epizody (13)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Švábi (S08E09)
Dám se zabít (S08E08)
Sbohem a šáteček (S08E07)
další epizody (14)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Hirodinové (S01E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Živoucí legenda (S07E09)
Shoda okolností (S07E08)
Post Mortem (S07E07)
další epizody (12)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zátiší (S06E10)
Tajnosti a mouchy (S06E06)
Drobečky (S06E05)
další epizody (10)
2004 Huff (TV seriál)
Ta pitomá chata (S01E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Proměny (S05E08)
Odběratelé (S05E03)
Viva Las Vegas (S05E01)
další epizody (5)
Pohotovost (TV seriál)
Normální Abby (S10E20)
Letmý dotek (S10E19)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zběsilé dospívání (S04E10)
Poslední představení (S04E08)
Horko na padnutí (S04E04)
další epizody (9)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt před kamerou (S03E08)
Nic není, jak se zdá (S03E05)
Tváří v tvář (S03E04)
další epizody (6)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Společná práce (S02E09)
V kleci (S02E07)
Teorie chaosu (S02E02)
1999 Druhá šance (TV seriál)
The Past Is Prologue (S01E08)
A Dream Deferred (S01E06)
Power Rangers Lost Galaxy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace