foto

Archie Kao

  • nar. 14.12.1969 (47 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Into the Rainbow
2015 Bie you dong ji
Hacker
Pei an dong ni du guo man chang sui yue
2014 Deathday Party, The
2012 Keye Luke
2011 Xuehua yu Mishan
2009 People I've Slept With, The
2007 Hory mají oči 2
2005 Nomád
2004 Thank Heaven
2002 Moje dcera není vrah
Podraz.com
Válka surfařů
Výlet do Říma
2001 Jedinečný
2000 Power Rangers in 3D: Triple Force
1999 Power Rangers Lost Galaxy: Return of the Magna Defender
1998 Milk and Honey

TV seriály

2014 Chicago P.D. (TV seriál)
A Beautiful Friendship (S01E15)
The Docks (S01E14)
My Way (S01E13)
další epizody (15)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Ahoj, holčičko (S04E13)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Hirodinové (S01E05)
2004 Huff (TV seriál)
Ta pitomá chata (S01E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prostoupený zlem (S04E18)
Dvojité x (S04E17)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zběsilé dospívání (S04E10)
Poslední představení (S04E08)
Horko na padnutí (S04E04)
další epizody (9)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt před kamerou (S03E08)
Nic není, jak se zdá (S03E05)
Tváří v tvář (S03E04)
další epizody (6)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Společná práce (S02E09)
V kleci (S02E07)
Teorie chaosu (S02E02)
1999 Power Rangers Lost Galaxy (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace