foto

Karl Kases

  • nar. 16.1.1951 (70 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Alpská klinika: Touhy srdce (TV film)
2000 Prezidentův muž (TV film)
1998 Dallas: Válka Ewingů (TV film)
Loganova válka - Čest zavazuje (TV film)
1993 Im Himmel hört Dich niemand weinen
1992 Rain Without Thunder
1990 Die Spitzen der Gesellschaft
Meister des jüngsten Tages, Der (TV film)
Mindwalk
Zweite Leben, Das (TV film)
1989 Doppelgänger
1988 Eis am Stiel, 8. Teil - Summertime Blues
Místo činu - Moltke (TV film)
Místo činu - Samovazba (TV film)
1987 Místo činu - Falešná hra (TV film)
Místo činu - Zlomené květy (TV film)
Rätsel der Sandbank, Das (TV film)
1986 Místo činu - Výměna (TV film)
1985 Geheime Mission (TV film)
Säntis (TV film)
1984 Místo činu - Pachatel a oběť (TV film)
1983 Im Zeichen des Kreuzes (TV film)
Vom anderen Stern (TV film)
1982 Falsche Liebe (TV film)
Warten bis Lili kommt (TV film)
1981 Elisabeths Kind (TV film)

TV seriály

1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Za každou cenu (S03E21)
Případ je uzavřen (S03E19)
Na posvátné půdě (S03E18)
další epizody (8)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Tygří oko (S03E10)
Odplata (S03E09)
Pod palbou (S03E08)
další epizody (10)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)

TV pořady

1980 Jolly Joker (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Heimat zu verkaufen (TV film)
2009 Zeit für Träume (TV film)
2008 Alia (TV film)
Alpská klinika: Touhy srdce (TV film)
Srdce ve větru (TV film)
2007 Láska nepomíjí (TV film)
Naše farma v Irsku (TV film)
2006 Sen mého muže (TV film)
2005 Tam, kde bijí srdce (TV film)
Tam, kde začíná štěstí (TV film)
2004 Hrdost a vášeň (TV film)
Tam, kde máme domov (TV film)
Tvýma očima (TV film)
2002 Duft des Geldes, Der (TV film)
Láska může všechno (TV film)

TV seriály

2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky