foto

Karl Kases

  • nar. 16.1.1951 (68 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2010 Heimat zu verkaufen (TV film)
2009 Zeit für Träume (TV film)
2008 Alia (TV film)
Alpská klinika: Touhy srdce (TV film)
Srdce ve větru (TV film)
2007 Láska nepomíjí (TV film)
Naše farma v Irsku (TV film)
2006 Sen mého muže (TV film)
2005 Tam, kde bijí srdce (TV film)
Tam, kde začíná štěstí (TV film)
2004 Hrdost a vášeň (TV film)
Tam, kde máme domov (TV film)
Tvýma očima (TV film)
2002 Duft des Geldes, Der (TV film)
Láska může všechno (TV film)

TV seriály

2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
2004 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky