foto

Keidži Fudžiwara

  • nar. 5.10.1964 (54 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Birthday Wonderland
2016 Eiga Crayon Šin-čan: Bakusui! Jumemi World dai tocugeki
2015 Crayon Shinchan: My Moving Story
Gamba: Gamba to nakama-tači
Kokoro ga sakebitagatterunda.
2014 Džúza engi: Engecu sangokuden
Eiga Crayon Šin-čan: Gačinko! Gjakušú no Robo tó-čan
Tamačina love story
2013 Crayon Šin-čan: Bakauma! B-kjú Gourmet Survival Battle!!
Donjacu
Tokumei sentai Go-Busters vs Kaizoku sentai Gokaiger: The Movie
Vassalord.
2012 Eiga Crayon Šin-čan: Araši o jobu! Ora to učú no Princess
Eiga Crayon šin-čan: Araši o jobu! Ora to učú no princess
2011 Appleseed XIII: Jogen
Appleseed XIII: Juigon
Eiga Crayon šin-čan: Araši o jobu ógon no spy daisakusen
Eiga Precure All Stars DX3: Mirai ni todoke! Sekai o cunagu nidžiiro no hana
Šukufuku no Campanella
2010 Crayon Šin-čan: Čó džikú! Araši o jobu ora no hanajome
Eiga Heartcatch Precure! Hana no mijako de Fashion Show... desu ka!?
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
Pestrobarevný
Učú Show e jókoso
2009 Eiga Crayon Šin-chan: Otakebe! Kasukabe jasei ókoku
Kidó senši Gundam 00 Special Edition I: Celestial Being
Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
Pjú to fuku! Jaguar: Ima, fuki ni jukimasu
Čó gekidžóban Keroro gunsó: Gekišin Dragon Warriors de arimasu!
2008 Eiga Crayon Šin-čan: Čó araši o jobu kinpoko no júša
2007 Crayon Šin-čan: Araši o jobu utau kecu dake bakudan!
Highlander: The Search for Vengeance
Čó gekidžóban Keroro gunsó 2: Šinkai no Princess de arimasu!
2006 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu odore! Amigo!
Sin in the Rain
Čó gekidžóban Keroro Gunsó
2005 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu buriburi sanpunpokkiri daišingeki
2004 Crayon Šin-čan: Araši o jobu júhi no kasukabe Boys
Shin angyō onshi
2003 Crayon Šin-čan: Araši o jobu eikou no Jakiniku Road
2002 Crayon Šin-čan: Araši o jobu appare! Sengoku daikassen
Initial D: Battle Stage
2001 Crayon Šin-čan: Araši o jobu mórecu! Otona teikoku gjakušú
Initial D: Extra Stage
2000 Crayon Šin-čan: Araši o jobu Jungle
Vampire Hunter D
1999 Crayon Šin-čan: Bakuhacu! Onsen wakuwaku daikessen
Ginga eijú densecu Gaiden
1998 Eiga Beast Wars Second: Čó seimeitai Transformers – Lio Convoy kiki ippacu!
Eiga Crayon Šin-čan: Dengeki! Buta no hizume daisakusen
Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai – Miller`s Report
Šin otokogi
1997 Crayon Šin-čan: ankoku tamatama daicuiseki
Jakumo tacu
1996 Eiga Crayon Šin-čan: Henderland no daibóken
Tecuwan Birdy
1995 Eiga Crayon Šin-čan: Unkokusai no jabó
Golden Boy
1994 Crayon Šin-čan: Buriburi ókoku no hihó
Crows
Kizuna
Kókó butóden Crows 2
1993 Crayon Šin-čan: Action Kamen vs Haigure maó
1992 Gendži
Gorillaman

TV seriály

2016 Crayon Šin-čan gaiden: Alien vs. Šinnosuke (TV seriál)
Dagaši kaši (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Mirai hen (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Zecubó hen (TV seriál)
Durarara!!×2: Kecu (TV seriál)
Magi: Sinbad no bóken (TV seriál)
Mob Psycho 100 (TV seriál)
Nedžimaki seirei senki: Tenkjó no Alderamin (TV seriál)
Pokemon Generations (TV seriál)
Sekkō Boys (TV seriál)
Servamp (TV seriál)
Tonkatsu DJ Agetarō (TV seriál)
Učú neko: Mardock no bóken (TV seriál)
2015 Chaos Dragon: Sekirjú sen'eki (TV seriál)
Dance with Devils (TV seriál)
Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Itoshi no Mūco (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
Miss Monochrome: The Animation 2 (TV seriál)
Miss Monochrome: The Animation 3 (TV seriál)
Monster musume no iru ničidžó (TV seriál)
Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
Owari no Seraph (TV seriál)
Prison School (TV seriál)
Přehlídka smrti (TV seriál)
Shinmai maō no Testament (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness 2nd (TV seriál)
Utawarerumono: Icuwari no kamen (TV seriál)
Ušio to Tora (TV seriál)
World Trigger: Tōbōsha hen (TV seriál)
Šingeki! Kjodžin: Čúgakkó (TV seriál)
Šinmai maó no Testament: Burst (TV seriál)
2014 Bakumacu Rock (TV seriál)
Donten ni warau (TV seriál)
Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
Psycho-Pass 2 (TV seriál)
World Trigger (TV seriál)
2013 Log Horizon (TV seriál)
Tamako Market (TV seriál)
Tenkai Knight (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Aquarion Evol (TV seriál)
Jormungand (TV seriál)
Kjó no Asuka Show (TV seriál)
Kokoro Connect (TV seriál)
Senran Kagura (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
Jumekui Merry (TV seriál)
Monsuno (TV seriál)
Un-Go (TV seriál)
2010 Iron Man (TV seriál)
Jodžóhan šinwa taikei (TV seriál)
Kakko kawaii sengen! (TV seriál)
Sedm zlotřilců z cely 206 (TV seriál)
Šukufuku no Campanella (TV seriál)
2009 Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Miracle Train: Óedo-sen e jókoso (TV seriál)
2008 Bónen no Xamdó (TV seriál)
Hatenkó júgi (TV seriál)
Hyakko (TV seriál)
RD: Sennó čósašicu (TV seriál)
Šikabane hime: Aka (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Džúsókikó Dancougar Nova (TV seriál)
Kenkó zenrakei suieibu Umišó (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
Sola (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Šinsekai (E37)
1.28 (E36)
Sacui (E35)
další epizody (21)
2006 Ayakashi Ayashi (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Koigokoro (E12)
Tocunjú (E11)
Mesen (E08)
další epizody (6)
Džúósei (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Marginal Prince: Gekkeidžu no ódžitači (TV seriál)
Naikaku kenrjoku hanzai kjósei torišimarikan Zaizen Džótaró (TV seriál)
Tonagura! (TV seriál)
Blood+ (TV seriál)
Nankurunaisa (E50)
Futari no Joō (E49)
Matenrō Opera (E48)
další epizody (38)
Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
Hoshi ni Negai o (E50)
Shauto Tu Za Toppu! (E49)
Baree Mekanikku (E48)
další epizody (14)
2005 Black Cat (TV seriál)
Blood+ (TV seriál)
Shiroi Kiri ni Sasowarete (E12)
Dansu no Ato de (E11)
Anata ni Aitai (E10)
další epizody (12)
Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
Fantajia (E36)
Asutoraru Apatchi (E35)
Innā Furaito (E34)
další epizody (36)
Noein: Mó hitori no kimi e (TV seriál)
Rockman.EXE Beast (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
2004 Hikari to mizu no Daphne (TV seriál)
Kaikecu Zorori (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
School Rumble (TV seriál)
2003 Dear Boys (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Gad Guard (TV seriál)
Gilgamesh (TV seriál)
IGPX: Immortal Grand Prix (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Rockman.EXE Axess (TV seriál)
Transformers: Armada (TV seriál)
2002 Naruto (TV seriál)
Rockman.EXE (TV seriál)
2001 Galaxy Angel (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
Kasumin (TV seriál)
1999 Initial D: Second Stage (TV seriál)
1997 CLAMP Gakuen tanteidan (TV seriál)
1996 Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
1995 Bonobono (TV seriál)
Nurse Angel Ririka SOS (TV seriál)
Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál)
1994 Metal Fighter Miku (TV seriál)
1993 Kidó senši V Gundam (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1992 Salad džú júši Tomatoman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace