foto

Aja Hisakawa

  • nar. 12.11.1968 (51 let)
    Kaizuka, prefektura Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dragon Ball Super: Broly
2017 Cardcaptor Sakura: Clear Card hen – Sakura to futacu no kuma
Kókjóšihen Eureka Seven: Hi Evolution 1
Mahócukai no jome: Hoši macu hito – Kóhen
2016 Gekidžóban Hibike! Euphonium: Kitaudži kókó suisógakubu e jókoso
Šuriken sentai nin'nindžá tai rešša sentai tokkjúdžá: The Movie nindža in wandárando
2015 Haijore! Njaruko-san F
Rešša sentai tokkjúdžá VS kjórjúdžá The Movie
2014 Ressha Sentai Tokkyûjâ Za Mûbî Gyarakushî Rain SOS
2013 Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
2012 Eiga Precure All Stars New Stage: Mirai no tomodači
2011 Aa! Megami-sama!
Eiga Precure All Stars DX3: Mirai ni todoke! Sekai o cunagu nidžiiro no hana
2010 Eiga Heartcatch Precure! Hana no mijako de Fashion Show... desu ka!?
2009 Ningen šikkaku: Director's Cut Ban
2007 Gekidžóban Bleach: The Diamond Dust Rebellion – Mó hitocu no Hjórinmaru
2005 Boku no bókúgó (TV film)
Kaleido Star: Legend of Phoenix - Layla Hamilton Monogatari
2004 Kaleido Star: Aratanaru Tsubasa - Extra Stage
2003 Anime koten bungaku kan
2002 I'll/CKBC
Mahó no Star Magical Emi: Kumo hikaru
Tenči mujó! GXP
2001 Alien 9
1999 Dennó sentai Voogie's Angel: Forever and Ever
High School Aurabuster: Hikari no mezame
Šódžo kakumei Utena: Adolescence mokuširoku
1998 Maze bakunecu džikú: Tenpen kjói no giant
1997 Dennó sentai Voogie's Angel
Detatoko Princess
1996 Marriage
Power Dolls
1995 Idol Project
Jósei hime Ren
Kórjú no Mimi: Mina no šó
Sailor Victory
Socugjó: Graduation
1994 Aozora šódžotai
Flag!
Mamono Hunter Yōko 5: Kōin haō no ran
Nana toši monogatari: Hokkjokukai sensen
Saitama bósó saizensen flag! Šinimonogurui no seišun!!
Tenshi nanka ja nai
1993 Al Caral no isan
Iria: Zeiram the Animation
Sangokuši dainibu čókó moju!
The Hakkenden: Šin šó
Umi ga kikoeru (TV film)
1992 21 Emon: Sora ike! Hadaši no Princess
Taiheijó ni kakeru nidži
1991 Dark Cat
Dragon Quest: Dai no daibóken
Kumo ni noru
1990 Kimama ni Idol
Mahócukai Sally

TV seriály

2018 Cardcaptor Sakura: Clear Card hen (TV seriál)
Mahó šódžo ore (TV seriál)
Učú senkan Tiramisu II (TV seriál)
2017 Akiba's Trip The Animation (TV seriál)
Kabukibu! (TV seriál)
Kuzu no honkai (TV seriál)
2016 Musaigen no Phantom World (TV seriál)
Pazudora Cross (TV seriál)
2015 Garo: Guren no cuki (TV seriál)
Ghost in the Shell: Arise (TV seriál)
Hibike! Euphonium (TV seriál)
Robot Girls Z Plus (TV seriál)
Saint seija: Soul of Gold (TV seriál)
The Rolling Girls (TV seriál)
Triage X (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Happiness Charge Precure! (TV seriál)
Rešša sentai Tokkjúdžá (TV seriál)
Ókami šódžo to kuro ódži (TV seriál)
2012 Ano nacu de matteru (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Haijore! Njaruko-san (TV seriál)
Jormungand (TV seriál)
2011 Gosick (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
X-men (TV seriál)
2010 Heartcatch Precure! (TV seriál)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
Needless (TV seriál)
Ontama! (TV seriál)
Phantom: Requiem for the Phantom (TV seriál)
Taišó jakjú musume. (TV seriál)
2008 Kurokami: The Animation (TV seriál)
2007 Devil May Cry (TV seriál)
El Cazador de la bruja (TV seriál)
Kaibucu ódžo (TV seriál)
Potemajo (TV seriál)
2006 Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Naikaku kenrjoku hanzai kjósei torišimarikan Zaizen Džótaró (TV seriál)
Sóten no ken (TV seriál)
Aa! Megami-sama (TV seriál)
Aa! Megami no Kokuhaku? (S02E22)
Aa! Watashi ga Mazoku demo Ii Desu ka? (S02E21)
Aa! Donna Bashō de mo Futari Nara! (S02E20)
další epizody (22)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Aa! Itsumo Kimi to Tomo ni? (S01E24)
Aa! Kyūseishu wa Fue no Oto to Tomo Ni? (S01E23)
Aa! Akuma no Sasayaki wa Tsubo to Tomo ni? (S01E22)
další epizody (24)
Air (TV seriál)
Bóken ó Beet: Excellion (TV seriál)
Karin (TV seriál)
Loveless (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Bóken ó Beet (TV seriál)
Drawn Together (TV seriál)
Madorakkusu (TV seriál)
SD Gundam Force (TV seriál)
Tendžó tenge (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!!: Second Season (TV seriál)
2003 Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!! (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
Higashi no Watatsumi, Nishi no Soukai Tenshou (E45)
Higashi no Watatsumi, Nishi no Soukai Shuushou (E44)
Higashi no Watatsumi, Nishi no Soukai Sanshou (E43)
další epizody (15)
2002 Abenobaši mahó šótengai (TV seriál)
Azumanga daió: The Animation (TV seriál)
Hajimete no Sotsugyō / Bankan / Kanashimi / Bokō / Minna (E26)
Shinro Sōdan / Gōkaku Kigan / Faito / Benkyōkai / Tomo to Ōsaka Unmei no Hi (E25)
Shinro / Taiketsu / Hayaku Ikō / Jinbō / Maya to Issho (E24)
další epizody (26)
Džúni kokuki (TV seriál)
Kaze no Banri, Reimei no Sora Hasshou (E30)
Kaze no Banri, Reimei no Sora Shichishou (E29)
Kaze no Banri, Reimei no Sora Rosshou (E28)
další epizody (30)
G-on Riders (TV seriál)
Haibane renmei (TV seriál)
RahXephon (TV seriál)
Haruka Kuon no Kanata (E26)
Kami no Futashika na Oto (E25)
Chōritsu he no Tobira (E24)
další epizody (26)
2001 Cosmowarrior Zero (TV seriál)
Fruits Basket (TV seriál)
Mahó šódžo neko Taruto (TV seriál)
Noir (TV seriál)
1999 Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
1998 Trigun (TV seriál)
1997 Battle Athletess daiundókai (TV seriál)
Ganbare Goemon (TV seriál)
Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Episode 34 (S05E34)
Episode 33 (S05E33)
Episode 32 (S05E32)
další epizody (5)
1996 Dragon Ball GT (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Episode 29 (S05E29)
Episode 28 (S05E28)
Episode 27 (S05E27)
další epizody (37)
1995 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Episode 31 (S04E31)
Episode 30 (S04E30)
Episode 29 (S04E29)
další epizody (39)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
Mahó kiši Rayearth (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Episode 30 (S03E30)
Episode 29 (S03E29)
Episode 28 (S03E28)
další epizody (40)
1993 Šimašima tora no Šimadžiró (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Episode 33 (S02E33)
Episode 32 (S02E32)
Episode 31 (S02E31)
další epizody (41)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Yuki yo, Yama yo, Yūjō yo! Yappari yōma mo yo (S01E38)
Mezase purinsesu? Usagi no chintokkun (S01E37)
Usagi konran! Takishīdo Kamen wa aku? (S01E36)
další epizody (38)
1991 Dragon Quest: Dai no daibóken (TV seriál)
Mórjó senki Madara (TV seriál)
Čiisana obake Ačči, Kočči, Sočči (TV seriál)
1990 RPG densecu Hepoi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky