foto

Christophe Odent

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La Belle et la Belle
2016 Meurtres à l'île de Ré (TV film)
Planetárium
Venkovský lékař
2014 Hippocrate
2011 Longue peine (TV film)
2010 Frileux, Les (TV film)
Peau de chagrin, La (TV film)
Rendez-vous avec un ange
Speciální léčba
2009 Entre deux eaux (TV film)
École du pouvoir, L' (TV film)
2008 Enfants d'Orion, Les (TV film)
Rezoluce 819 (TV film)
2007 Edith Piaf
Enfin seul(s) (TV film)
Très bien, merci
2006 Prezident
Vive la bombe! (TV film)
2005 Hledejte Anthonyho
2004 Agenti nula nula
2003 Jean Moulin, une affaire française (TV film)
Silence, d'abord, Le
Un été de canicule (TV film)
2002 Amant de mes rêves (TV film)
Les amants du Nil
Propustka
2001 Course en fête, La (TV film)
Un aller simple
2000 Zítra bude líp
1999 Du jour au lendemain (TV film)
Duettistes: Une dette mortelle, Les (TV film)
Portrait, Le (TV film)
Vie est dure, nous aussi, La
Voleuse de Saint-Lubin, La
1998 Le comptoir
Un mois de réflexion (TV film)
1997 Port Djema
Tonka
1996 Attends-moi (TV film)
Chassés-croisés (TV film)
Clients d'Avrenos, Les (TV film)
Kapitán Conan
Île aux secrets, L' (TV film)
1995 Arrêt d'urgence (TV film)
Husar na střeše
Volavka
1994 Adieu les roses (TV film)
Pas si grand que ça! (TV film)
1993 Cible émouvante
Mort à l'étage (TV film)
1992 Juste avant l'orage
Max a Jeremie
1990 Nová vlna
1989 Blancs cassés
Chimère
Jeanne d'Arc, le pouvoir de l'innocence (TV film)
Liberté, Libertés (TV film)
Un amour de trop
Un dîner avec M. Boy et la femme qui aime Jésus
Vent de galerne
Život a nic jiného
1987 Francois Villon - Básník a tulák
1983 Křestní jméno Carmen
Našim láskám
Vive la sociale!
1982 Ami(e) étranger, L' (TV film)
Bídníci (TV film)
1981 Putain d'histoire d'amour
Zvláštní případ

TV seriály

2018 Hippocrate (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Caïn (TV seriál)
Innocences (S01E08)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2003 Franck Keller (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1982 De bien étranges affaires (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)

Dokumentární

2017 Sigmaringen, le dernier refuge (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace