foto

Frank Vincent

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 No Surrender
1976 Hills of Heaven, The

TV seriály

1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Dobrodružství claphamské kuchařky (S01E01)
1986 Bread (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1982 Airline (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1975 Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky