foto

Nicholas Coppin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Smích ze záhrobí
1986 Bláznivá apokalypsa
1985 Obrana říše

TV seriály

1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Dobrodružství claphamské kuchařky (S01E01)
Shadow of the Noose (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1984 Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
Záhady Slavičího domu (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1979 The Omega Factor (TV seriál)
1978 The Standard (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky