foto

Christina Milian

  • nar. 26.9.1981 (37 let)
    Jersey City, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Christina Milian
    Greenlight Management & Production
    13848 Valleyheart Dr
    Sherman Oaks, CA 91423-2930
    USA

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dweller
2016 Rocky Horror Picture Show: Návrat v čase (TV film)
2013 A Snow Globe Christmas (TV film)
Výdejna zavazadel
2010 Vánoční duch (TV film)
2009 Bejvalek se nezbavíš
Bravo Girls: Bojovat až do konce
2007 Snowglobe (TV film)
2006 Puls
2005 Buď v klidu
Pán Domu
2004 Torque: Ohnivá kola
2003 Láska nic nestojí
1999 Děti z Duranga
Prci, prci, prcičky
Svatba mého nejlepšího kámoše
1998 Clips' Place (TV film)
Život brouka

TV seriály

2017 Griffinovi (TV seriál)
The Peter Principal (S15E18)
Saturated Fat Guy (S15E16)
2016 Griffinovi (TV seriál)
Scammed Yankees (S14E12)
2015 Děda se závazky (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Our Idiot Brian (S13E08)
2013 Griffinovi (TV seriál)
A Fistful of Meg (S12E04)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Friends Without Benefits (S11E07)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Halloween v Quahogu (S09E04)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
2007 Eight Days a Week (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Klapka, kamera, akce (S07E05)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Wendigo (S01E12)
1998 Movie Surfers (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)

Dokumentární

2005 Be Cool, Very Cool

TV pořady

2017 90’s House (TV pořad)
2016 The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
Christina Milian - Návrat na výsluní (TV pořad)
2014 2014 American Music Awards (TV pořad)
2013 Noches con Platanito (TV pořad)
The Real (TV pořad)
2011 The Voice (TV pořad)
2010 2010 American Music Awards (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Nick Cannon Presents Wild 'N Out (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
2003 The Best Hit USA (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)
2001 The Teen Choice Awards 2001 (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Christina Milian feat. Snoop Dogg - Like Me (hudební videoklip)
2008 Flo Rida feat. Timbaland - Elevator (hudební videoklip)
2000 Ja Rule feat. Christina Milian - Between Me and You (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace