foto

Mýa

  • nar. 10.10.1978 (40 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lazarus
2014 Bermudská příšera (TV film)
2010 Penthouse
2009 Bottleworld
2008 Love for Sale
2007 Odhalení
The Metrosexual
2006 Ways of the Flesh
2005 Prokletí
2004 Hříšný tanec 2
Smím prosit?
2002 Chicago
1999 Právo silnějšího

TV seriály

2018 5th Ward (TV seriál)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Noční život (S02E16)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)

Dokumentární

2003 Blues (TV seriál)
The Disco Ball (koncert)
2001 Michael Jackson Live (koncert)

TV pořady

2010 Grammy Awards 2010 (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 MTV Video Music Awards 2003 (TV pořad)
2001 MTV Icon: Janet Jackson (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Hudební videoklipy

2003 Now That's What I Call Music!: The Best Videos of 2003! (hudební videoklip)
2001 Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink - Lady Marmalade (hudební videoklip)
1998 Pras feat. Ol' Dirty Bastard & Mya - Ghetto Supastar (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace