foto

Christine Nöstlinger

  • nar. 13.10.1936 (81 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2004 Vila Henrieta - kniha
1998 Tři poštovní lupiči - kniha
1980 Purkkipoika (TV film) - kniha
1976 Ilse ist weg, Die (TV film) - kniha
Wir pfeifen auf den Gurkenkönig (TV film) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2004 Vila Henrieta
1994 Eine Dicke mit Taille
1976 Chci žít

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Vier Frauen sind einfach zuviel (TV film)
1987 Ein Mann nach meinem Herzen (TV film)
1985 Konrad (TV film)
1982 Murmel, Die (TV film)

TV seriály

1984 Alles aus Liebe (TV seriál)

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace