foto

Carole Hayman

  • nar. 1945
    Leeds, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Der Mann nebenan
1986 Lady Jane
1976 Little Lord Fauntleroy (TV film)
1975 Útočiště
1974 The Man Who Couldn't Get Enough

TV seriály

1992 Rides (TV seriál)
1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Dáma se závojem (S02E02)
1987 Never Say Die (TV seriál)
1985 Happy Families (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
Lytton's Diary (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Widows 2 (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1982 Kriminální příběhy (TV seriál)
1981 Roger Doesn't Live Here Anymore (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
Plays for Britain (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 f2point8

TV seriály

2009 Ladies of Letters (TV seriál)
1992 Rides (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Lenny Henry Show, The (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky