foto

Neul-me Kim

  • nar. 4.10.1975 (45 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Yeopgijeogin doobunjjae geunyeo
2014 Dongchanghoeui mokjeok
Milae
2008 Nallari jongbujeon

TV seriály

2018 Keopiya butakhae (TV seriál)
2017 Deo paekiji (TV seriál)
2016 Byeolnan gajok (TV seriál)
Murimhaggyo (TV seriál)
Syopingwang Lui (TV seriál)
2015 Da jaldoil geoya (TV seriál)
Gajokeul jikyeora (TV seriál)
Meoli simneun nal (TV seriál)
Woolijib kkuldanji (TV seriál)
2012 Chingu joonae beomini issda (TV seriál)
2009 Sitihol (TV seriál)
2008 Woorijibye oae wassni (TV seriál)
Yuriui seong (TV seriál)
2001 Soohocheonsa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky