foto

Seppo Pääkkönen

  • nar. 15.6.1957 (62 let)
    Kuhmo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Důl
2015 Porodní bába
2014 Hyvä ihminen
2013 Neljäs tie (divadelní záznam)
Temné vody
2010 Utíkej, sestro, utíkej!
2007 V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Matti
2004 Pan Pelikán
2001 Cyclomania
Kuilu (studentský film)
1997 Kipinä (studentský film)
Paras miekka (TV film)
Siivoton juttu (TV film)
Urpo & Turpo 2
Urpo & Turpo autiolla saarella
Urpo & Turpo haluavat olla rauhassa
Urpo & Turpo jouluvalmisteluissa
Urpo & Turpo kuntoilevat
Urpo & Turpo muuttumisleikissä
Urpo & Turpo ovat rohkeita
Urpo & Turpo salapoliiseina
1996 Joulupukki ja noitarumpu (TV film)
Urpo & Turpo
Urpo & Turpo aarretta etsimässä
Urpo & Turpo iltapesulla
Urpo & Turpo näyttelevät
Urpo & Turpo ovat nälkäisiä
Urpo & Turpo rakentavat
Urpo & Turpo sairastavat
1993 Kissa ja Varjo (TV film)
Olavin taivaallinen oppitunti (TV film)
Veera Vee ja peto (TV film)
1992 Hamlet (TV film)
Uuno Turhapuro, Suomen tasavallan herra presidentti
1991 Uuno Turhapuro, herra Helsingin herra
1988 Tupla-Uuno
1987 Toukokuun yön tarinoita (TV film)
Vaarallinen leikkaus (studentský film)
1986 Skorpionin tanssi
1983 Sproing!
Yöjalassa (TV film)

TV seriály

2018 Tuntematon sotilas (TV seriál)
Tavallisen suruton poika (E04)
2017 Presidentti (TV seriál)
Järistyspiste (E08)
Silmänkääntötemppu (E07)
Kultaranta (E06)
další epizody (4)
2014 Raja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2013 Nymfit (TV seriál)
Hunajamehiläiset (E02)
2012 Apinatasavalta (TV seriál)
Helsingin herra (TV seriál)
Näin tämä ei voi jatkua (E04)
2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Mies rajan takaa - osa 1 (E01)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Kahdesta pahasta (E06)
Työsuhde (E04)
Jaettu vastuu (E02)
Morsian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2008 Morsian (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2004 Rikas mies (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Sisaret (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Harmaata rahaa (S01E02)
Raid (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
1999 Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Tuliportaat (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
Urpo & Turpo (TV seriál)
Uuno Turhapuro (TV seriál)
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
Hyvä veli (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
II-osa (E02)
1987 Rakastan, rakastan (TV seriál)
Satumainen Onni (TV seriál)
1986 Eskimoiden elämästä (TV seriál)
Pekka ja Pätkä (TV seriál)
Vallan miehet (TV seriál)
1985 Musta tuntuu (TV seriál)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)

Dokumentární

2011 Tuntematon emäntä - vyp.
2009 Jurkan huonetta ja sukua (TV film)
1996 Père Lachaise necropolis (TV film)
Urpon ja Turpon salaisuus
1992 Kalervo Palsa - Elokuva erilaisuudesta (TV film)

Host

TV pořady

2002 Tää on seksii! (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
Thilia Thalia (TV pořad)
1984 Musta kirja (TV pořad)
1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace