foto

Antti I. Pääkkönen

  • nar. 5.2.1964 (56 let)
    Kuhmo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tottumiskysymys
Tyttöbileet
2015 Eath Hour: Lights Out for the Piggies!
Tučňáci na lovu
2014 Return to Angry Birds Rio!
2013 Angry Birds Star Wars: Boba's Delivery
Láska, soudruhu
2012 Angry Birds Star Wars Cinematic Trailer
Bad Piggies Cinematic Trailer
2009 Tuntematon sotilas (TV film)
2007 Skřítek Rolli
2004 Pan Pelikán
2001 Ilon juhla (TV film)
2000 Kossor och nallar - vyp.
1997 Urpo & Turpo 2
Urpo & Turpo autiolla saarella
Urpo & Turpo haluavat olla rauhassa
Urpo & Turpo jouluvalmisteluissa
Urpo & Turpo kuntoilevat
Urpo & Turpo muuttumisleikissä
Urpo & Turpo ovat rohkeita
Urpo & Turpo salapoliiseina
Viisi tytärtäni (TV film)
1996 Joulupukki ja noitarumpu (TV film)
Urpo & Turpo
Urpo & Turpo aarretta etsimässä
Urpo & Turpo iltapesulla
Urpo & Turpo näyttelevät
Urpo & Turpo ovat nälkäisiä
Urpo & Turpo rakentavat
Urpo & Turpo sairastavat
1995 Hiidenlammen iso laurihauki (TV film)
1988 Ei jälkeäkään (TV film)
1987 Jäähyväiset presidentille
1986 Zkrocení zlého muže
1982 Jousiampuja

TV seriály

2019 Joulukalenteri: Tonttuakatemia (TV seriál)
Tonttuäidin kehtolaulu (E23)
Kun peikkous paljastuu (E21)
Innokas pelastaja (E19)
další epizody (7)
2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Konttori (TV seriál)
Koulutuspäivä (S01E05)
2016 Harry & Bip (TV seriál)
Angry Birds Stella (TV seriál)
You Asked for It (S02E13)
Last Bird Standing (S02E12)
Premonition (S02E11)
další epizody (4)
Angry Birds: Prasátka (TV seriál)
Demohogs (S02E25)
Angry Birds Toons (TV seriál)
Toy Hoggers (S03E26)
Bake On! (S03E25)
Stalker (S03E23)
další epizody (12)
2015 Angry Birds Stella (TV seriál)
Royal Pains (S02E07)
Night of the Bling (S02E03)
Friends Whenever (S02E02)
další epizody (8)
Angry Birds: Prasátka (TV seriál)
Mind The Gap (S02E19)
Dream House (S02E17)
Get the Hammer (S02E09)
další epizody (10)
Angry Birds Toons (TV seriál)
Mind the Pony (S03E13)
Happy Hippy (S03E12)
Last Tree Standing (S03E11)
další epizody (19)
2014 Angry Birds Stella (TV seriál)
Pig Power (S01E07)
All That Glitters (S01E06)
The Runaway (S01E05)
další epizody (6)
Angry Birds: Prasátka (TV seriál)
Up Or Down? (S01E15)
Push Button Trouble (S01E11)
Epic Sir Bucket (S01E10)
další epizody (10)
Plunder Pirates (TV seriál)
Angry Birds Toons (TV seriál)
Dogzilla (S02E11)
Joy to the Pigs (S02E10)
Cave Pig (S02E09)
další epizody (13)
2013 Angry Birds Toons (TV seriál)
Hiccups (S01E42)
El Porkador! (S01E41)
Jingle Yells (S01E40)
další epizody (33)
2012 Apinatasavalta (TV seriál)
2006 Presidentit (TV seriál)
Suomen karjuva leijona (E07)
2005 Presidentit (TV seriál)
"Ryssä tulee rajan yli" (E04)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
Loma (S01E08)
Venny (TV seriál)
Sisäinen verenvuoto (E07)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
Pala vatsa valkeaisen (E03)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
Urpo & Turpo (TV seriál)
Uuno Turhapuro (TV seriál)
1995 Tuomitut (TV seriál)
1988 Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
1987 Suomalainen lemmenlaiva (TV seriál)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)

Dokumentární

1996 Urpon ja Turpon salaisuus
1990 Aino Ackté (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky