foto

Antonio Milo

  • nar. 4.5.1968 (51 let)
    Castellammare di Stabia, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bentornato presidente
2016 Io non mi arrendo (TV film)
2015 Senza fiato
2014 Nottetempo

TV seriály

2018 Geniální přítelkyně (TV seriál)
La Promessa (S01E08)
I Fidanzati (S01E07)
L'isola (S01E06)
další epizody (8)
2017 Komisař Maltese: Hon na mafii (TV seriál)
2015 Il paradiso delle signore (TV seriál)
Sotto copertura (TV seriál)
2014 Gomora (TV seriál)
Klan Savastanů (S01E01)
2013 Komisař Montalbano (TV seriál)
Hlas noci (S09E03)
2009 Il falco e la colomba (TV seriál)
2008 La nuova squadra (TV seriál)
2003 Un caso di coscienza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky