foto

Daniela Preuß

  • nar. 22.4.1978 (42 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Inga Lindström: Kuchařka lásky (TV film)
2015 Pomoc, zmenšil jsem učitelku
2008 ProSieben FunnyMovie - Spiel mir das Lied und Du bist tot (TV film)
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Aschenputtel - Für eine Handvoll Tauben (TV film)
Úplný idiot
2006 Goldene Zeiten
2005 Der Ruf der Berge (TV film)
Jeden pes, dva kufry a velká láska (TV film)
Kimme und Dresche - Die Actionkomödie (TV film)
2003 Chci tě (TV film)
Delikatessen und andere Schweinereien (TV film)
Děti mé snoubenky (TV film)
Smrtelné nebezpečí (TV film)
2002 Kubaner küssen besser (TV film)
Na křídlech osudu (TV film)
Pravdu má, kdo miluje (TV film)
2001 Die Braut meines Freundes (TV film)
2000 Meine grüne Freiheit - Ein Frühling in Irland (TV film)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV film)
1997 Tatort - Schlüssel zum Mord (TV film)

TV seriály

2018 Beck is back! (TV seriál)
Überraschung - Neues Leben und alter Staub (S01E01)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
... und sie lieben sich doch (S02E06)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Kalte Pizza (S10E07)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Alte Freunde (E45)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jenseits von Gut und Böse (S14E35)
2009 Beutolomäus und die vergessene Weihnacht (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Beziehungsprüfung (S11E20)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Beutolomäus sucht den Weihnachtsmann (TV seriál)
LiebesLeben (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Sebeobrana (S09E06)
2001 Offroad TV (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Tödliche Schuld (S01E03)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Julias Traum (S03E14)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Ladykracher (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky