foto

Sten Ljunggren

  • nar. 16.10.1938 (81 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na poslední chvíli
2018 Tina a Vore
2016 Medan vi lever
2015 I nöd eller lust
Nylon
Radioamatören
2013 Mig äger ingen
Vi
2010 Další čtyři roky
2009 Karaokekungen
Pokušení svatého Toníka
2007 Vydržet se ženou
2006 Desmond & träskpatraskfällan
Milovaní
2005 Den utvalde
2004 Desmonds trashade äppelträd
Lilla Jönssonligan på kollo
Populärmusik från Vittula
2003 Järnvägshotellet (TV film)
Utvecklingssamtal
2002 K-G i nöd och lust
2000 Společně
1999 Dödlig drift
Hälsoresan - En smal film av stor vikt
Raymond - sju resor värre
1998 Handelsresande i liv (TV film)
1997 Rozhovor
Svensson Svensson - filmen
1996 Att stjäla en tjuv
Ellinors bröllop
Ett sorts Hades (TV film)
Harry och Sonja
Nezvěstný
1995 Gränsen
1994 Den vite riddaren (TV film)
Pillertrillaren
Utmaningen (TV film)
Zorn (TV film)
1993 Osudová záležitost (TV film)
1991 Harry Lund lägger näsan i blöt! (TV film)
1990 Greger Olsson köper en bil
1989 Husbonden (TV film)
Padělané cenné papíry (TV film)
1988 Enkel resa
SOS - en segelsällskapsresa
1987 Nionde kompaniet
1986 Fläskfarmen (TV film)
Morrhår & ärtor
1984 Jönssonligan får guldfeber
1983 Kalabaliken i Bender
1978 Lyftet

TV seriály

2020 Bäckström (TV seriál)
2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Wallander (TV seriál)
Den orolige mannen (S03E01)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Eiserne Hochzeit (E10)
2010 Solsidan (TV seriál)
Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (7)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Ett gott parti (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2004 Graven (TV seriál)
2003 De drabbade (TV seriál)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)
Kommissarie Winter (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1998 Pistvakt - en vintersaga (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Monstret (S01E06)
1997 Kenny Starfighter (TV seriál)
OP7 (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1995 Som löven i Vallombrosa (TV seriál)
1994 Frihetens skugga (TV seriál)
1993 Rosenbaum (TV seriál)
Målbrott (E02)
Snoken (TV seriál)
1992 Blueprint (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)
1991 1628 (TV seriál)
Den goda viljan (TV seriál)
1990 Fredrikssons fabrikk (TV seriál)
S*M*A*S*H (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1986 Hövdingen (TV seriál)
1984 Polisen som vägrade ge upp (TV seriál)
Träpatronerna (TV seriál)
1982 Skulden (TV seriál)
1979 Mor gifter sig (TV seriál)
1978 Strandvaskeren (TV seriál)
1977 Lära för livet (TV seriál)
1971 Den byxlöse äventyraren (TV seriál)

Dokumentární

1982 Målaren

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky