foto

Marie Nasemann

  • nar. 8.3.1989 (30 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Goliath 96
2016 Mind Your Body (studentský film)
Neid ist auch keine Lösung (TV film)
2014 Sub Rosa
Without Sunlight
2013 Léto v Itálii (TV film)

TV seriály

2019 Bella Germania (TV seriál)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Ich bin Du (E01)
2015 Armans Geheimnis (TV seriál)

Dokumentární

2012 Welt ohne Männer (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky