foto

Annelinde Gerstl

  • nar. 1950
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Das letzte Abteil
2013 Léto v Itálii (TV film)
2003 Anime veloci, Le
1987 Nebe nad Berlínem
1971 Wie man Wünsche beim Schwanz packt (TV film)

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2006 Na čem záleží (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace