foto

Jorma Honkanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1993 Sotapoika (TV film)
1990 Ei millään pahalla (TV film)
1984 Yöjuttu: Merkitty (TV film)
1983 Viikonloppuna vapaata (TV film)
1982 Teatterituokio: Haukat lentävät korkealla (TV film)
Vainajan vaivat
1981 Teatterituokio: Keskustelu Steinin talossa poissaolevasta von Goethesta (TV film)

TV seriály

2006 Donna Paukku (TV seriál)
1997 Kun taivas repeää (TV seriál)
Liljankukka (TV seriál)
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1987 Satumainen Onni (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
1984 Enkeli lensi ohi (TV seriál)
1983 Koiraton talo (TV seriál)

Dokumentární

1991 Talvisodasta jatkosotaan (TV film)

TV pořady

2012 Harjakaisen & Piisisen talkoot (TV pořad)
Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2011 Nyt huudetaan, Leijonat! (TV pořad)
2006 Joonas (TV pořad)
Ruben (TV pořad)
2005 Ellen Express (TV pořad)
2004 Suoraa huutoa! (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
Sana mania (TV pořad)
1993 Salli mun nauraa (TV pořad)
1992 Manitbois (TV pořad)
Vesku rempallaan (TV pořad)
1990 Tulisuudelma (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1986 Kill City
1985 Tappavat sekunnit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace