foto

Andrea Tidona

  • nar. 30.11.1951 (69 let)
    Modica, Ragusa, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Chiara Lubich - L'Amore vince tutto (TV film)
2020 Il delitto Mattarella
Tutto il giorno davanti (TV film)
2017 Niccolò Machiavelli il Principe della politica
2014 Il giudice meschino (TV film)
Italo Barocco
Non è mai troppo tardi (TV film)
2012 Le mille e una notte: Aladino e Sherazade (TV film)
Paolo Borsellino - I 57 giorni (TV film)
2011 L'industriale
2010 Sotto il cielo di Roma (TV film)
2009 Una sera d'ottobre (TV film)
2008 Don Zeno - L' uomo di Nomadelfia (TV film)
Il coraggio di Angela (TV film)
2007 Eravamo solo mille (TV film)
Láska a válka (TV film)
Násiríja, pravdivý příběh z Iráku (TV film)
2006 La contessa di Castiglione (TV film)
Ma l'amore.... sì
Muž, který snil s orly (TV film)
Odposlech
2005 Carabinieri: Sotto copertura (TV film)
De Gasperi, l'uomo della speranza (TV film)
Když už ses narodil, nemůžeš se dál schovávat
2004 Paolo Borsellino (TV film)
2002 Chvilky štěstí (TV film)
2000 Padre Pio (TV film)
Sto kroků
1999 Falcone (TV film)
Tajemná stezka (TV film)
1997 Život je krásný
1996 Al centro dell'area di rigore
1994 Siete mil días juntos
1989 Verkaufte Heimat - Teil 2 - Leb' wohl, du mein Südtirol (TV film)

TV seriály

2016 Medicejové (TV seriál)
Dóm a domicil (S01E02)
Smrtelný hřích (S01E01)
2014 Braccialetti rossi (TV seriál)
2012 Mladý Montalbano (TV seriál)
Sedm pondělků (S01E06)
Třetí tajemství (S01E05)
Smrtelně raněný (S01E04)
další epizody (6)
2006 Butta la luna (TV seriál)
2005 L'uomo sbagliato (TV seriál)
2003 La meglio gioventù (TV seriál)
2002 Stiamo bene insieme (TV seriál)
Komisař Montalbano (TV seriál)
Po hmatu (S04E01)
1984 Chobotnice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky