foto

Bernardo Badillo

  • nar. 27.8.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Revival!
2016 The Night Stalker
2013 Channeling
2009 Operating Instructions (TV film)
Revenant
2007 Heoseu
2006 Stávka (TV film)

TV seriály

2019 Queen of the South (TV seriál)
Bienvenidos a Nuevo Orleans (S04E01)
Chicago P.D. (TV seriál)
Outrage (S06E12)
2018 The Crossing (TV seriál)
These Are the Names (E11)
2017 Sněží! (TV seriál)
The Rubicon (S01E10)
Všechno chce svůj čas (S01E06)
Animal Kingdom (TV seriál)
Dig (S02E07)
Cry Havoc (S02E06)
Forgive Us Our Trespasses (S02E05)
další epizody (4)
2016 Lady Dynamite (TV seriál)
Josue (S01E07)
2015 Komplikace (TV seriál)
Outbreak (E05)
Immune Response (E04)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Náhodný cíl (S04E07)
2014 The Bridge (TV seriál)
Eye of the Deep (S02E05)
Život je boj (TV seriál)
The 7th Annual Christmas Card Competition (S02E04)
2011 Up All Night (TV seriál)
2010 Best Friend, The (TV seriál)
Outlaw (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Patnáct procent (S01E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dívka v modrém (S10E11)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Napadrť (S07E21)
2008 Dexter (TV seriál)
Ano, jde to (S03E06)
Tráva (TV seriál)
I Am the Table (S04E08)
2007 Dirt (TV seriál)
2005 Menciův svět (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky