foto

Maxim Jeměljanov

  • nar. 13.5.1990 (28 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ogni bolšoj děrevni
Pjatnica
SuperBobrovy
2015 A u nas vo dvore... (TV film)
Poslednij rubež
2014 Hledání
2011 Sibir, Monamur
2010 Rjabinovyj vals
2008 Indigo
Mucha
2007 Kuka
2003 Tajna Zaborskogo omuta
2002 Vovočka

TV seriály

2018 Strasť (TV seriál)
2017 Komissarša (TV seriál)
Krepkaja broňa (TV seriál)
Něulovimyje (TV seriál)
2016 Na belom kone (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Farca (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara 3 (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 Praktika (TV seriál)
2013 Grom (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2001 Syščiki (TV seriál)
Strasť (S01E05)
Vorovka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace