foto

Jurij Rajskij

  • nar. 25.8.1955 (63 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Orlean
2012 Horda
2011 Sibir, Monamur
2007 1814
2006 Obratnyj otsčet
2005 Boj se stínem
Soldatskij děkameron
2004 Igry motylkov
1999 Ljubov zla
1995 Kakaja čudnaja igra
1993 Ka-ka-du
1992 A znovu a znovu!
Prisutstvije
1990 Sfinx
Smerť v kino
1984 Voskresnyje progulki

TV seriály

2017 Doktor Richter (TV seriál)
2016 Vsjo vozrasty ljubvi (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Čjornaja komnata (TV seriál)
1998 Zal ožidanija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace