foto

Lucho Fernández

  • nar. 31.12.1984 (34 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Afterparty
Barcelona, nit d'estiu
2012 Tengo ganas de ti
2011 Paranormal Xperience 3D
2010 Tři metry nad nebem

TV seriály

2015 Los nuestros (TV seriál)
2012 Fenómenos (TV seriál)
2010 Protegidos, Los (TV seriál)
2008 Física o química (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace