foto

Jukka Puotila

  • nar. 9.9.1955 (64 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Armi elää!
Vares - Sheriffi
2013 Přijede prezident!
Vše pro vlast
2011 Likainen pommi
2007 Rok vlka
Tali-Ihantala 1944
2006 Keisarin salaisuus
Král telenovely
2005 Moje matka
2004 Láska je láska
2001 Tango Kabaree
2000 Hylätyt talot, autiot pihat
1997 Kummeli kultakuume
Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1996 Isältä pojalle
1994 Kaikki pelissä
Vääpeli Körmy - Taisteluni
1993 Jänis (TV film)
Uuno Turhapuron poika
1992 Kim byl Joe Luis?
Mestari
Uuno Turhapuro, Suomen tasavallan herra presidentti
Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
1991 Muuttolinnun aika
Uuno Turhapuro, herra Helsingin herra
Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1989 Pyörteissä (TV film)
1988 Hukassa
1986 Enkelipeli (studentský film)
Harmagedon - Erään maailman loppu
Huomenna
1984 Kiihtyy, kiihtyy (TV film)
Vartioitu saari (TV film)
1983 Kadotettu paratiisi (TV film)
1982 Yhdeksän miestä Ratakadulle (TV film)
1981 Kiljusen herrasväki
Syöksykierre

TV seriály

2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Ratamo (TV seriál)
Lähtökäsky (E10)
Riidankylväjä (E09)
Idiootti (E08)
další epizody (10)
2004 Rikas mies (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2001 Itse valtiaat (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Iltalypsy (TV seriál)
Konstan pylkkerö (TV seriál)
1992 Kiitos ja hyvästi (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
Isänmaan kaikuja (TV seriál)
1990 Kellarikaarti (TV seriál)
Ruusun aika (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
III-osa (E03)
II-osa (E02)
1987 Rakastan, rakastan (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)
Huh hellettä! (TV seriál)
Vallan miehet (TV seriál)
1981 Vanhempi veli (TV seriál)

Dokumentární

2007 Viihteen 50 (TV seriál)
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film) - a.z.

Divadelní záznam

2015 Maaseudun tulevaisuus (divadelní záznam)
2013 Neljäs tie (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2013 Naurun tasapaino (TV pořad)
2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
2011 Lauantaiprojekti (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2005 Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Hupiklubi (TV pořad)
2000 Kultajukka & kumppanit (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
1998 Jukka Puotilat Show (TV pořad)
Kultajukka (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1995 Täyttä taikaa (TV pořad)
Uimakoulu (TV pořad)
1993 Tsa tsa tsaa (TV pořad)
1990 Speden tee-se-itse TV (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1984 Iltapala (TV pořad)
Yökyö-peli (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2000 Kultajukka & kumppanit (TV pořad)
1993 Tsa tsa tsaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky