foto

Peter Geddis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 New Tricks (TV film)
2001 Návrat do ztracené zahrady
1998 Seesaw (TV film)
1993 Poslední upír (TV film)
1990 Killing Dad or How to Love Your Mother
1982 Who Dares Wins
1976 Escape from the Dark
1975 In This House of Brede (TV film)
1973 The Love Girl and the Innocent (TV film)

TV seriály

2004 Powers (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
1990 No Job for a Lady (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Dáma se závojem (S02E02)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1978 Accident (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
Wessex Tales (TV seriál)
1972 Spy Trap (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace