foto

Kelvin Han Yee

  • nar. San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 2177: The San Francisco Love Hacker Crimes
Dead End
Samir
2018 Faith Under Fire (TV film)
Ničitelka
2016 Comfort
2013 Wedding Palace
2012 Chinatown Squad (TV film)
Keye Luke
2011 Answers to Nothing
Bucky Larson: Zrozen být hvězdou
Silver Case
2008 Milk
Zlatí chlapci
2007 Štěstí ve hře
2005 Ostrov
2004 Sucker Free City (TV film)
2002 Past na rosomáka
2001 Listopadová romance
1999 Dumbarton Bridge
Life Tastes Good
Pravda zabíjí
1998 Doktor Flastr
1996 Chalk
1995 Vraždy podle předlohy
1993 A tak jsem si vzal řeznici
1992 Back to the Streets of San Francisco (TV film)
1986 A Great Wall

TV seriály

2020 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Seize the Day (S03E11)
2019 All Rise (TV seriál)
Maricela and the Desert (E08)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Chimney Begins (S02E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Behind the Smile (S10E03)
Chirurgové (TV seriál)
Good Shepherd (S15E21)
2018 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Největší ze zápasů (S02E04)
Westworld (TV seriál)
Hádanka sfingy (S02E04)
2016 Tým Škorpion (TV seriál)
This Is the Pits (S03E10)
2014 Film Lab Presents (TV seriál)
Policie Chicago (TV seriál)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Podraz (S01E24)
Až do konce (S01E23)
2010 La La Land (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Na život a na smrt (S05E18)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E04)
Mluvme o sexu (TV seriál)
Class (E10)
Městečko Eastwick (TV seriál)
Reaping and Sewing (E02)
Havárie (TV seriál)
The Pain Won't Stop (S01E13)
2008 Havárie (TV seriál)
TF-36, Sprint Left, T-4 (S01E11)
The Future Is Free (S01E10)
Pissing in the Sandbox (S01E09)
další epizody (4)
Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Pád ke dnu (S04E15)
Nově rozdané karty (S04E14)
Vincentův svět (TV seriál)
Prvotřídní hajzl (S05E08)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a kočár (S01E11)
Dirt (TV seriál)
Blogan (S01E02)
2005 E-Ring (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S04E07)
Larry, kroť se (TV seriál)
Lewis Needs a Kidney (S05E05)
2004 Hawaii (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
'Til Death Do Us Part (S02E02)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky