foto

Kelvin Han Yee

  • nar. San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dead End
Destroyer
Faith Under Fire (TV film)
2016 Comfort
2013 Wedding Palace
2012 Chinatown Squad (TV film)
Keye Luke
2011 Answers to Nothing
Bucky Larson: Zrozen být hvězdou
Silver Case
2008 Milk
Zlatí chlapci
2007 Štěstí ve hře
2005 Ostrov
2004 Sucker Free City (TV film)
2002 Past na rosomáka
2001 Listopadová romance
1999 Dumbarton Bridge
Life Tastes Good
Pravda zabíjí
1998 Doktor Flastr
1996 Chalk
1995 Vraždy podle předlohy
1993 A tak jsem si vzal řeznici
1992 Back to the Streets of San Francisco (TV film)
1986 A Great Wall

TV seriály

2018 Westworld (TV seriál)
Hádanka sfingy (S02E04)
2016 Tým Škorpion (TV seriál)
This Is the Pits (S03E10)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Film Lab Presents (TV seriál)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Podraz (S01E24)
Až do konce (S01E23)
2010 La La Land (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Na život a na smrt (S05E18)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E04)
Mluvme o sexu (TV seriál)
Městečko Eastwick (TV seriál)
2008 Havárie (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Pád ke dnu (S04E15)
Nově rozdané karty (S04E14)
Vincentův svět (TV seriál)
Prvotřídní hajzl (S05E08)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a kočár (S01E11)
Dirt (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S04E07)
Larry, kroť se (TV seriál)
Lewis Needs a Kidney (S05E05)
2004 Hawaii (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace