foto

Michael Baker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Světlovlasý opičák (TV film)
1996 Rivalové nad propastí (TV film)
1989 Daleko domů (TV film)
1988 An Affair in Mind (TV film)

TV seriály

1999 Camino de Santiago (TV seriál)
1996 Ellington (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Ztracený důl (S02E03)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Křížový král (S01E09)
Byt v třetím patře (S01E05)
1987 Wish Me Luck (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Lady Killers (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Little Boy Blue (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky